Algebehandling

Det kan betale sig

Hos Vejle Vinduespolering tager vi os også af forskellige typer algebehandling. Alger er ofte meget tydelige forskellige steder på bygninger og facader. Specielt på fliser kan alger sætte sig og se rigtig grimt ud. Ikke nok med at det ser grimt ud, og giver et lidt trist og forsømt indtryk af den givne bygning, så kan alger og mos også gøre relativt stor skade på materialet, som det sidder på, hvis man ikke får taget ordentligt hånd om problemet.

Det kan ofte kræve dybere viden at fastslå hvor alvorligt et tilfælde, der kan være tale om. Derudover så er der det trælse ved alger, at jo længere tid man lader det sidde på taget eller facader, jo sværere er det og jo længere tid tager det at få det fjernet igen. Derfor er det ikke noget man bør tage let på, når man opdager at en algebelægning er begyndt at sprede sig. Dette gælder også for alger på fliser. 

Det er ærgerligt at lade en omgang forsømt flisepest ødelægge udseendet på ens fliser, og det kan faktisk nogle gange være svært at fjerne alger selv uden også at risikere at beskadige overfladen på materialet, der er under angreb. Man tænker nok umiddelbart, at der bare skal skrues helt op for en omgang trykrens til man ikke kan se algerne mere, men i de fleste tilfælde er det ikke den optimale måde hverken at forsøge sig med et alge stop eller at behandle sit underlag. Det kan ofte være tilfældet med bestemte typer trægulv – for eksempel på terrassen eller verandaen – at man skal være forsigtig med at gå for hårdt til det, igen også afhængigt af træets alder og så videre.

Bestil vinduespudser

Udfyld formularen og få din pris med det samme.

Antal etager over stueetage? (+50 kr. pr. etage)
 kr.

Flere års erfaring

Hos Vejle Vinduespolering har vi en erfaring med flere slags fliserens, mosfjerner og algerens, og vores fagmænd kender de bedste, letteste og pæneste løsninger. Især hvis man er nybygger kan det være en god idé at være på forkant med udviklingen af alger, hvis man netop har fået lagt nyt tag. Vi har erfaring med algebehandling af flere slags tage, og klarer uden problemer rengøring af tag om det så er ståltag, tagpap eller tagplader. Vi har den nødvendige viden, der skal til for at vide hvornår, der skal tages trykrens i brug, og hvornår vi taler imprægnering.

Vores dygtige medarbejdere står altid klar til at give en vurdering af hvilke type algerens eller facadevask, som der skal til i dit særegne tilfælde. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på både rengøring af tag og algerens. Og hvis du samtidig har vinduer, som du også kunne bruge en rengøringsaftale til, så kan naturligvis også smide det oveni.

I forbindelse med rengøring af tag er der flere og flere som har valgt at få sat solceller op, og i den forbindelse er det meget vigtigt at få rengjort dem, også hvis du er ramt af alger. Når det kommer til solceller kan det også have større økonomisk betydning på langt sigt, hvis de rammes af alger, da de så ikke kan yde den optimale effekt til dit elforbrug. Hvis du er i tvivl, så er det bare med at tage kontakt til os, så skal vi nok sørge for at guide dig til den helt rette løsning på dit algeproblem.