Vinduespudsning Privat

Mange års erfaring

Er du som privatperson interesseret i at få et godt tilbud på en vinduespudser, så er du kommet til det rette sted. Med en stærk erfaring indenfor private rengøringsløsninger er vi klar til at tage hånd om både store og små rengøringsopgaver. 

Vinduespudsning er for mange en træls ting, der ikke lige let lader sig gøre. Vinduer kan ofte være svært tilgængelige, og i nogle tilfælde kan det faktisk være decideret farligt, at forsøge selv at vaske vinduer indvendigt og særligt udvendigt. Det er ikke altid lige nemt, at skulle finde en stige frem for at stå og balancere med vand og sæbe, og samtidig sørge for, at man også får vasket og pudset vinduet ordentligt. 

Når man finder ud af hvor lidt det behøver at koste at få rengøringshjælp til sin vinduesvask, vælger mange at få lavet en rengøringsaftale og dermed sikre sig professionel rengøring uden at skulle bekymre sig om at balancere på stiger og spilde sæbevand i vindueskarmene.

 

Bestil vinduespudser

Udfyld formularen og få din pris med det samme.

Antal etager over stueetage? (+50 kr. pr. etage)
 kr.

Faste lave priser

Med hjælp fra Vejle Vinduespolering bliver du sikret rene ruder til en professionel standard, og du slipper for selv at skulle risikere liv og legeme, for vinduer der ikke nødvendigvis bliver 100% rene. Vi kan give en fordelagtig pris på at få en vinduespudser ud, og du vil hurtigt finde ud af, at det ikke behøver at være en dyr luksus at få hjælp af fagfolk til vinduesrengøring. Når vi taler pris er det også værd at nævne, at der i nogle tilfælde kan benyttes håndværkerfradrag i forbindelse med vinduesvask. 

Hvis du har spørgsmål til hvorvidt, at du kan få udløst fradrag gennem de opgaver, som du har, er du altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om mulighederne herfor. Hvis det drejer sig om mere specielle rengøringsløsninger, kan vi give et tilbud, og ellers kan du nyde godt af vores faste lave priser, som vi hele tiden er opmærksomme på at holde på et konkurrencedygtigt niveau.

 

Kundens tryghed frem for alt

Har du ikke haft rengøringshjælp før, kan det måske være svært at vide, hvad man kan forvente. Når man lukker fremmede ind i ens hjem for at gøre rent, er det vigtigt for os, at vores kunder står tilbage med en positiv og gavnende oplevelse. Derfor er det vigtigt for os, at sikre tætte relationer til vores kunder, og du vil altid blive mødt med et smil af vores dygtige kollegaer, når de kommer ud for at vaske vinduer. Vores høje standard inden for kundepleje betyder også, at vi sætter høje krav til de medarbejdere, som vi ansætter. De er alle grundigt trænede i både faget og de værdier, som kendetegner Vejle Vinduespolering. 

Vi går netop meget op i at vide hvem, der er med til at udgøre vores virksomhed, da vi ser alle vores ansatte som repræsentanter for hele virksomheden, som et samlet hele. Derfor udgøres vores virksomhed af dygtige ansatte, som går til faget med højt humør og høj arbejdsmoral. Derfor kan du også være helt tryg ved at lade os løse opgaver med vinduesrengøring for dig. 

 
vindue vejle vinduespolering