Solcellevask

Vi gør det nemt for dig

Hos Vejle Vinduespolering er vi også i stand til at løse mere specialiserede typer af rengøringshjælp. Vi tager os nemlig også af solcellevask, og der kan vi ligeså godt sige det, som det er til vores kunder med solceller: Få en rengøringsaftale om vask af solceller og spar penge!

Hvis ikke man holder sine solceller rene, kan det gå ud over solcellernes effekt og ydeevne, og dermed forringes investeringen i dem. Derfor er det en vigtig del af at have solceller at holde dem rene, og hvis man måske i forvejen tænker på at få en aftale om om rengøringshjælp til vinduesrengøring, facadevask eller rengøring af tag, så er det oplagt at overveje muligheden for at få lagt solcellerens ind i tilbuddet. Vi er altid klar til at give et tilbud, især hvis flere typer opgaver indgår i efterspørgslen på rengøringshjælp.

Der er også mulighed for, at vaske sine solceller selv, og nogle foretrækker denne løsning. Der er en del ting, som man skal være opmærksom på omkring udstyr og rensemidler – og så er der selvfølgelig hele hyret med at skulle op på stigen og ud at spankulere på taget med rengøringsudstyret. Der er nogle bestemte fremgangsmåder, når man går til rengøringen, og der er nogle rensemidler, der ikke egner sig til solcellerne. Ikke mindst er det vigtigt hvilken slags børste man bruger. Disse bekymringer slipper man selvfølgelig for ved at få dygtige fagfolk ud at gøre arbejdet. Vi benytter særlige redskaber såsom telescopstang og en bestemt solcelle vaskebørste. Derudover kan vi også kombinere solcellerens med rengøring af tag, hvis man ønsker at få givet taget en omgang også. Man kan selvfølgelig også lave helt særskilte aftaler om rengøring af tag. På det område klarer vi også alle typer opgaver.

Bestil vinduespudser

Udfyld formularen og få din pris med det samme.

Antal etager over stueetage? (+50 kr. pr. etage)
 kr.

Få rene, pæne og effektive solceller

Alt i alt er der mange gode grunde til at investere i professionel rengøring af sine solceller, hvis det er et projekt, som man tager alvorligt. Især hvis der er tale om solceller, der bruges i et større omfang, eksempelvis i erhvervssammenhæng hvor brugen af solceller måske spiller en større rolle i det samlede strømforbrug til virksomheden. Man kan sige, at jo flere solceller man gør brug af, jo mere grund – ikke mindst økonomisk – vil der være til at overveje at få en professionel rengøringsløsning, så man kan være sikker på at få det optimale udbytte. Man kan sammenligne det med at have en dyr bil: Det ville også være en skam at lade sin porsche ruste op, fordi man ikke får givet den en ordentlig undervognsbehandling i ny og næ.  Hvis du er i tvivl om hvorvidt det overhovedet kan betale sig, og hvor ofte du bør få foretaget solcellerens, så tager vi imod forespørgsler om mere information med kyshånd. Vi er også bevidste om, at vi må holde os skarpe på priserne for at kunne konkurrere med andre på rengøringsmarkedet. Derudover er vi også opmærksomme på vores prissætning for i et vist omfang at kunne stå i et pænt økonomisk forhold til at forsøge sig med den type rengøring på egen hånd, selvom kvaliteten sandsynligvis vil være svært sammenlignelig.