Vinduespudsning Erhverv

Din virksomheds image

Det er vigtigt som erhvervsdrivende at prioritere vinduesvask, både i forhold til fremtoning overfor kunder og samarbejdspartnere, men også i forhold til at sørge for et godt arbejdsmiljø til ens medarbejdere. Vinduesrens kan for nogen måske virke som en mindre vigtig del af den samlede butiksrengøring, men det kan især have stor betydning for dem, der færdes på arbejdspladsen i hverdagen, at der er et godt udsyn og naturlig lysgennemstrømning til lokalerne. Vi anser dagslys som værende en kvalitet i sig selv.

Det kan ofte være en rigtig god investering at få en fast aftale om facadevask eller en bestillingsordning. På den måde fremstår virksomheden professionel og bevidst om sit image udadtil.

Hos Vejle Vinduespolering skræddersyer vi vores rengøringshjælp, så den tilpasses præcis efter virksomhedens behov og ønske. I den anledning er vi fleksible med hvornår på dagen, at vores vinduesrengøring skal ske. Vi kan komme på flere tider af døgnet, og det behøver ikke at være i arbejdstiden, hvis der er ønsker om at rengøringen foregår før eller efter personalet møder ind.

Vi kan også tilbyde flere former for løsninger inden for vinduesvask. Vi kan komme med faste intervaller, så du ikke behøver at holde øje med vinduer eller holde styr på hvornår der sidst var besøg af en vinduespudser. Vi kan også komme på bestilling – så er det helt op til virksomheden at give besked gennem en kontaktperson, når vinduerne trænger til den næste vask.

Bestil vinduespudser

Udfyld formularen og få din pris med det samme.

Antal etager over stueetage? (+50 kr. pr. etage)
 kr.

Vi hjælper både ind- og udvendigt

Hvor ofte trænger vinduer så til at blive vasket? Det kan komme an på flere ting. Først og fremmest er der forskel på om der er tale om udvendige eller indvendige vinduer. Udvendige vinduer vil ofte have behov for at blive vasket oftere. Det kan også afhænge af om der er tale om en beliggenhed i byen med tæt trafik-os, eller længere uden for byen med renere luft. Hvornår skal man så vaske vinduer indvendigt? 

Det kommer i høj grad an på hvilke aktiviteter lokalerne rummer, og vi kan give en kompetent vurdering af hvad, der vil være de idéelle intervaller for vinduesrengøring for din virksomhed. Med vores erfaring kan vi ofte give en mere præcis vurdering, som sikrer at vinduerne ikke behøver at blive deciderede beskidte før der kaldes ind til vinduesrengøring.

 

Modtag et uforpligtende tilbud

Hos Vejle Vinduespolering har vi et dygtigt team af vinduespudsere, som vi sikrer os har en grundig træning med i bagagen. Derfor kan vi også garantere at de opgaver, som vi får, bliver løst til med fuld tilfredshed, og vi ved, at man ikke kan stille sig tilfreds med middelmådige resultater i rengøringsbranchen. 

Vores virksomhed bygger på en høj grad af tillid både internt i Vejle Vinduespolering, men især også mellem vores virksomhed og vores kunder. Vi tager derfor også den nærhed, som en lokal forankring giver, med til kunder der ligger mere spredt – hovedsagen er at alle føler et nært forhold til vores virksomhed og vores medarbejdere, når de færdes hos vores kunder. Hvis du er blevet nysgerrig, på hvad vi kan gøre for din virksomhed, og hvilke tilbud vi kan give, så står vi altid klar til at besvare spørgsmål om vores services, og give et uforpligtende tilbud på rengøringsløsninger.

 
vinduespolering erhverv vejle vinduespolering