Services

Vi tilbyder...

På denne side giver vi et overblik over de services, som vi kan tilbyde vores kunder. Husk, at det altid er muligt at kontakte os for yderligere information om hvad vores services indebærer, eller for forespørgsler på særlige services eller opgaver, der kræver specielle hensyn.

Vinduespolering

Hos Vejle Vinduespolering har vi bred erfaring inden for vinduesrengøring af vinduer både indvendigt og udvendigt. Vores fagmænd vil med garanti løse og dække dit behov for rengøringshjælp – særligt som tilbagevendende og fast rengøringsopgave. Se vores priser her.

Vores private kunder vil altid blive mødt af en kompetent vinduespudser, som både tager sig af at pudse vinduer udvendigt og også at vaske vinduer indvendigt. Vi har stor respekt for, at mange private løsninger indebærer, at man træder ind i vores kunders hjem, og vi sørger for at have et tillidsfuldt forhold til vores kunder, som vi ønsker skal føle sig trygge og i gode hænder, når vores vinduesvasker arbejder for dem.

Vi tilbyder også at lave rengøringsløsninger for erhvervskunder, som har behov for mere omfattende service end private kunder. Her kan vi levere mange typer ydelser indenfor facadevask, og vi kan i høj grad rette ind efter vores kunders behov og ønsker. Vi prioriterer en høj grad af professionalisme og effektivitet, når det handler om større opgaver, og vores erhvervskunder kan være sikre på, at et samarbejde med os vil være en god investering. Afhængig af behovet kan vi lave en skræddersyet løsning, der passer perfekt til hvert enkelt firma, som vi arbejder for. 

Modtag et uforpligtende tilbud

Udfyld venligst dine informationer og vi vender tilbage hurtigst muligt.

[contact-form-7 id="133" title="Hero Section Enquiry Form"]

Når det kommer til fremvækst af alger, løser vi også enhver opgave. Alger er noget man nærmest ikke kan undgå, og man kan heller ikke undgå at det kommer til at se dårligt ud, hvis man ikke får taget hånd om problemet med en ordentlig algerens og fliserens. Vores ekspertise dækker både over rengøring af tag og tagpap, rengøring af tagrender og håndtering af flisepest. 

Vi arbejder blandt andet med trykrens og imprægnering, og vi bruger specialudviklede produkter til diverse typer tagplader, samt når det gælder fliserens og mosfjerner. Her skal det også siges, at vi gør en indsats for grøn rengøring, og er bevidste om vores miljøansvar. Derfor storforbruger vi heller ikke unødige kemikalier i forbindelse med vores rengøringsopgaver, men vurderer nøje hvornår hvilke midler er nødvendige.

Vi leverer også vask af solceller og rengøring af tag, og her gælder det også både private og erhvervskunder. Der er mange muligheder for at vaske sine solceller, og nogle forsøger sig med det selv. Vi kan dog anbefale at lade professionelle om den slags opgaver, da udførelsen kan have stor betydning for ydelsen af det udstyr der rengøres. 

Når man har med den slags energiteknologi at gøre er det vigtigt, at man ved hvad man gør, for ikke enten at beskadige udstyret, eller at ende med aldrig at få den optimale rengøring, som udstyret har behov for. På dette område har vi stor erfaring med solcellerens, og vi kan garantere, at man opnår den optimale solcellevask gennem Vejle Vinduespolering.

Kontakt os gerne for at høre nærmere omkring vores rengøringsløsninger, og hvad vi kan tilbyde for at møde dine behov.